Ремені для переносу відра

91,00
грн.

Подзвонити


Ремінь для підтримки відра та збирання врожаю від ТОВ НВФ ТКС
Ремінь який одягається на плечі, тим самим міцно тримає відро або будь-яку іншу ємність, в яку складатимуть плоди, при цьому обидві руки залишаються вільними, що забезпечує ефективність роботи та знижує фізичне зусилля.
Тепер можна комфортно збирати овочі, ягоди та фрукти – все, чим багатий Ваш сад та город! При цьому, щоб завантажити врожай, ремінь не потрібно знімати і перевертати, досить просто поміняти ємність для збору. Регулюваннями ремінь можна підлаштувати під будь яку ємність, зручну для збору.

Чому саме наш товар?
Повний цикл виробництва, від виготовлення стрічки до виготовлення самого виробу. Наша стрічка повністю вироблена в Україні, для її виготовлення ми маємо прямі поставки сировини від найбільших світових виробників.
Наші сертифіковані фахівці контролюють якість на кожному етапі закупки та виробництва.
Наше сучасне обладнання дозволяє, якісно та швидко виготовити замовлення урахуванням всіх особливостей та потреб клієнта.
Характеристики
Особливості

Характеристики

Тип - ремінь для тримання відра
Матеріал - поліестер;
Ремінь - 1 шт
Країна-виробник - Україна

Особливості

Завдяки пряжкам Ви можете регулювати ширину та довжину ременя, підганяючи під Ваші параметри тіла.
  Ремінь м'який і міцний, при цьому дуже легкий і не займає місця. Його можна використовувати в будь-який час при проведенні садових робіт у сільськогосподарський сезон, а також під час догляду за кімнатними рослинами зимовим садом або миття вікон.
Ремінь зроблений із міцної поліефірної стрічки, яка витримує будь-яку вагу, не розтягується та не порветься. Вам не доведеться більше напружувати спину і відволікатися від збирання плодів, конструкція звільнить Ваші руки за будь-якої справи.
Купити ремінь - це придбати незвичайний і корисний інвентар, який спеціально створений для полегшення при зборі врожаю на городі, в саду.
  Купити ремені пропонуємо будь-яким зручним способом:
- Замовити прямо на сайті
- Зателефонувати за номерами телефонів.
- Написати повідомлення на електронну пошту
- Замовити зворотний дзвінок і наші фахівці зателефонують в найкоротші терміни.
На сайті клієнт може знайти велику кількість корисної інформації. Ознайомитися з характеристиками та описом продукції. Отримати додаткові консультації, що стосуються взаємовигідного співробітництва.
Ми знаходимося на зв'язку і готові відповісти на будь-які питання. Ми пропонуємо чесні ціни на продукцію власного виробництва та імпорту.
А тепер гортай вниз, приєднуйся до наших соціальних мереж та знаходь корисне для себе! Будьте з нами!